Alblasserwaard

Najaarskofferbakruilbeurs, maandag 25 september 2023


Onze traditionele kofferbakruilbeurs werd natuurlijk weer op de bekende locatie op het parkeerterrein bij Glas & Verf Van Es aan de Sportlaan in Sliedrecht gehouden. Het weer was gelukkig veel beter t.o.v. de nogal nat verlopen voorjaarskofferbakruilbeurs.  Om exact 18.30 uur was Aart Bogerd klaar met het aftellen en opende (de hoeveelste?) kofferbakruilbeurs.


Zoals altijd was het weer een gezellig samenzijn met leuke gesprekken en het delen van kennis over tuinieren en stekken. Onder het genot van koffie of thee met natuurlijk wat te snoepen, vond er een levendige ruilhandel plaats. Naast de vele bekenden, die vrijwel altijd aanwezig zijn hebben we ook aan aantal niet-leden kunnen begroeten.


Hoewel we het een kofferbakruilbeurs noemen, neemt het aantal deelnemers wat op de fiets komt langzamerhand toe.
Wellicht moeten we, wanneer deze tweewielers de overhand gaan krijgen erover nadenken om de naam "kofferbakruilbeurs" te wijzigen in “bagagedragerruilbeurs”.

Een uurtje later was het grootste gedeelte van de planten van eigenaar gewisseld en ging men met nagenoeg net zo veel weer naar huis als waar men mee gekomen was.  We kunnen in ieder geval terugkijken op een gezellige en geslaagde avond!