Martje vd Bosch komt helaas niet

Vanwege coronamaatregelen gaat deze lezing  donderdag 18 november in De Lockhorst niet door.

Heel jammer maar we hopen haar op een ander moment te ontvangen voor deze lezing.

TuinMagie

Als u in onderstaande bent geïnteresseerd, en plant van de week wilt bestellen, vermeld dan hierbij, afdeling Alblasserwaard, want de afdeling krijgt een derde van het bedrag, en dat is een mooie aanvulling op onze kas, het mag ook via mij, dan bestel ik het voor u, mail dan naar info(at)alblasserwaard.groei.nl

Beste mensen,

Zou je ook meer tuinplanten willen leren kennen?

Voor mij staat meer kennis van planten gelijk aan:
>   meer mogelijkheden om de tuin mooier te maken,
>   meer idee├źn te krijgen,
>   het zorgt voor minder onderhoud,
>   enthousiast worden hoe de tuin zich ontwikkelt,
>   de lastige plekken in de tuin ook leuk te maken.

Vind jij het ook boeiend, verrijkend, inspirerend en leuk om meer over tuinieren te leren? Er is zo veel te weten en te leren over zoveel verschillende planten, dat je gemakkelijk door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Ik heb een vierdelige serie over Zo vergroot je je plantenkennis geschreven waarin ik je door het bos leidt, zodat je weet wat plantenkennis voor je kan betekenen, en hoe je op een makkelijke manier meer kennis kunt vergaren.

Ook Plant van de Week is volop gestart.
Heb je je nog niet aangemeld, je kunt 10 weken gratis kennismaken.

Wil je een abonnement voor Plant van de Week, dan kun je gebruik maken van alle aanwijzingen in Zo vergroot je je plantenkennis.
Meer informatie over Plant van de Week.

Ik wens je veel plezier met de tuinplannen voor dit jaar.

Wim Paul

Ps. Ken je tuinliefhebbers die ook van planten houden,
      stuur deze mail aan ze door.

U bent vast benieuwd wat het bestuur weer bedacht en georganiseerd heeft voor 2021.

Dit vindt u hiernaast onder Jaarprogramma en in de Agenda

Trouwens een beetje hulp van de leden kan geen kwaad. Er worden nog bestuursleden gezocht.