Kofferbakruilbeurs 2021

Op dinsdagavond 11 mei is er weer een kofferbakruilbeurs gehouden.

Alles wat met tuinieren of bloemschikken te maken heeft, mocht  hier worden geruild of weg gegeven, dit gebeurt met gesloten beurs, Het was weer een gezellige drukte op het terrein Van Es en Glas.

Er werden  veel planten  geruild maar ook ervaringen uitgewisseld. Corrie Buizert zorgde voor koffie en thee. Het weer zat gelukkig mee en kon de de planten op een volgeladen fiets of in de auto naar huis. Altijd weer een gezellig momnet om elkaar te ontmoeten.

Wat hadden we mooie stekjes van Florensis gesponsord gekregen!

De stekjes waren dit jaar ietsje hoger geprijsd dan anders, maar dat was geen enkele belemmering voor de kopers.

Dinsdagavond bij de kofferbakruilbeurs was er animo genoeg! En ook op woensdag bij het afhaalpunt van de bloemen voor de bloemschiksters is er ook weer verkocht!

De laatste stekjes zijn naar het Nieuwe Gasthuis in Gorinchem gegaan om daar in de plantenbakken te zetten.

Het was erg leuk om weer zoveel leden te zien! Het verenigingsgevoel was weer terug!

Ik stel voor om dit ieder jaar op deze manier te gaan doen. Corona of niet.

Allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet!

En… we hebben alle moeite niet voor niets gedaan…: we hebben er € 730,- aan overgehouden!! Een geweldige opbrengst!

Hier zit een hele blije penningmeester!