Alblasserwaard

Wie wil graag zijn tuin open stellen voor andere tuinliefhebbers

Wie wil graag zijn tuin open stellen voor andere tuinliefhebbers, lees onderstaande bericht goed door, en kies zelf een dag en datum wanneer uw tuin op zijn mooist is, het mogen ook meerdere dagen zijn.  

Open tuinencarrousel Zuid Holland
De samenwerkende Groei en Bloei verenigingen in Zuid Holland Zuid willen meer mensen laten genieten van tuinen. Dat doen ze door de te bezoeken tuinen op een  andere manier bekend te maken. Er komt een website waar te zien is welke tuinen op welke dagen te bezoeken zijn tussen april en oktober. De naam van de website is: www.opentuinencarrouselzuidholland.nl.

Wanneer is jouw tuin op z’n mooist? Wil je dat andere tuinliefhebbers ook laten zien? Dan is dit de kans!  Meld je aan en geef aan wanneer je je tuin wilt openstellen en wat je tuin de moeite waard maakt om te bekijken en voeg eventueel een foto bij.

 

Om de website te promoten willen we een flyer uitbrengen. Wanneer u zich voor 25 februari a.s. aanmeld dan wordt uw tuin op de flyer en op de website vermeld. Op de flyer wordt vermeld dat er op de website nog meer tuinen kunnen staan. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

Aanmelden kan door bijgevoegd aanmeldingsformulier ook voor de afdeling Alblasserwaard, te mailen naar info(at)gorinchem.groei.nl  of onderstaande vragen per mail toe te sturen.
Als u wel wilt meedoen, maar nog geen datum weet, kunt u zich ook later aanmelden. Na aanmelding wordt uw tuin op de website vermeld.

 1. Uiteraard geeft u uw naam, adres en telefoonnummer op.
 2. Welke data bent u bereid uw tuin open te stellen, dat is meerdere malen in het seizoen mogelijk.
 3. Op welke tijden (van….tot…) wilt u bezoek ontvangen?
 4. Wat is er leuk aan uw tuin? Eventueel in welk seizoen? Geef in elk geval een korte omschrijving. Bent u geen schrijver dan  kunt u ook volstaan met: formele tuin bij rijtjes woning of in buitengebied. Cottagetuin van ……m2. Of Tuin met speelvrijheid voor de(klein) kinderen. Of echte bloementuin bij boerenwoning. Of grasveld met borders. Of een klein verhaaltje wat u denkt dat er te zien zal zijn. Indien mogelijk kunt u een foto toevoegen.
 5. U kunt ook aangeven of u een toegangsprijs hanteert (evt. voor goed doel), of er gelegenheid is voor een consumptie (á ….), eventueel of toiletbezoek mogelijk is.
 • 9/10 april
 • 14/15 mei
 • 18/19 juni
 • 25/26 juni
 • 27/28 augustus
 • 24/25 september

AANMELDING voor Flyer en website(kan tot 25 febr.)

AANMELDING WEBSITE: www.opentuinencarrouselzuidholland.nl

Dit kan gedurende het seizoen.

Naam

 

 

Adres

 

 

 

 

 

Telefoonnummer

 

Data van openstelling

 

 

 

 

 

 

Beschrijving tuin;

Bv; wat is er leuk? wel seizoen leuk?

Soort tuin. Grootte van de tuin

Bloementuin

Bos tuin

Moestuin

Etc. etc.

 

 

 

 

 

 

Toegankelijk rolstoel

Nee

Ja

Toegangsprijs

Nee

Ja……………euro per bezoeker

Gelegenheid voor consumptie

Nee

Ja

Mogelijkheid voor toiletbezoek

Nee

Ja

Planten te koop

Nee

Ja

 

U KUNT EEN FOTO BIJVOEGEN ALS BIJLAGE