Welkom bij Groei & Bloei

Word lid van Groei en Bloei

Groei en Bloei Alblasserwaard is een actieve vereniging voor iedereen met groene vingers (of die groene vingers wil krijgen).

Bij onze vereniging kunt u

• Bloemschikken waarover u alle informatie kunt lezen onder Crocus.
  • Open tuindagen waar u tuinen kunt bezoeken in de Alblasserwaard.
  • Planten ruilen kan 2 x per jaar tijdens de kofferbak ruilbeurs.
  • Interessante lezingen worden een aantal keer per jaar gegeven.
  • Lidmaatschap bij Groei en Bloei geeft u de kans om aan al deze activiteiten mee te doen.
  • De Nieuwsbrief met alle actuele informatie wordt 4x per jaar verzonden naar leden.
  • Vooral is het een heel gezellige vereniging waar mensen met een tuinpassie elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen.

Een goede reden om kennis te maken met Groei en Bloei Alblasserwaard. Meld u aan als lid en u bent van harte welkom bij onze activiteiten.

Onder activiteiten leest u informatie over ons jaarprogramma.

Wie wil ons bestuur komen versterken.

Wie o wie wil ons bestuur komen versterken? De uitspraak is zonder leden geen vereniging, maar geen vereniging  zonder bestuur.

We zoeken meerdere bestuursleden waaronder een vooriztter.

Schrikt zo’n functie u af, neem dan toch met een van ons contact op want we zijn dringend op zoek naar mensen om de afdeling draaiende te houden. En als we met meerderen zijn kunnen we taken beter verdelen.

aliestout(at)kpnplanet.nl

Tuinlog

Antje

Herfst 2021