Welkom bij Groei & Bloei

Uitgelicht

Houdt u van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen ? Dan nodigen wij u graag uit op één van onze avonden.

• De afdeling Alblasserwaard verzorgt o.a.lezingen, bloemschikavonden, open tuinen dagen, kofferbakruilbeurzen
  • Naast de geplande eigen activiteiten van Groei en Bloei, neemt onze afdeling ook deel aan informatiemarkten, festivals etc. die door anderen worden georganiseerd.
  • U kunt lid worden van onze vereniging door abonnee te worden van het blad Groei & Bloei. U kunt dan gratis of met korting gebruik maken van ons programma.

DRINGENDE OPROEP !!

Wie o wie wil ons bestuur komen versterken? De uitspraak is Zonder leden geen vereniging, maar geen vereniging  zonder bestuur.

We zoeken meerdere bestuursleden waaronder een vooriztter

Schrikt zo’n functie u af, neem dan toch met een van ons contact op, want we zijn dringend op zoek naar mensen om de afdeling draaiende te houden. En als we met meerderen zijn worden de taken makkelijker te kunnen verdelen.

Tuinlog

Veris-lente

Zomerbloeiers op de volkstuin

Angela's tuin