Programma 2019 Alblasserwaard en Gorinchem

09-05 Workshop hanging basket

15-05 Crocus I en 2 Bloemschikken

05-06 Crocus I en 2  Bloemschikken

08 t/m 16 Nationale Tuinweek  (landelijk gehele week activiteiten)                                                                          15-06 Open tuinendag regio Alblasserwaard

04-09 Crocus I en 2 Bloemschikken

12-09 Lezing: Magie van tuinieren
23-09 Kofferbakruilbeurs Parkeerterrein van Es Sliedrecht

02-10 Crocus I en 2 Bloemschikken

24-10 Workshop thema volgt nog

07-11 Lezing: De tuin alle seizoenen

13-11 Crocus I en 2 Bloemschikken

11-12 Crocus I en 2 bloemschikken

12-12 Kerstworkshop

Gorinchem 2019

14-01 Inloopavond

Het bestuur heeft getracht een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen, dus voor elk wat wils. Ik hoop, dat we ook dit jaar weer volle zalen trekken, dus aarzel niet ook uw vrienden of buren op de hoogte te stellen van dit programma. De lezingen, excursies enz. zijn voor leden gratis; Voor niet-leden Euro 2,50--.
De tuinreizen lopen nu via de tuinreisclub omdat wij als afdeling de bus niet meer vol krijgen, en dan worden de reizen te duur. Kortom noteer de data met bovenvermelde activiteiten alvast in uw agenda. Aanvullingen op het programma worden steeds op de website vermeld.

De aangekondigde lezingen en bloemschikavonden (Alblasserwaard) worden ook dit jaar weer gehouden in Partycentrum De Lockhorst te Sliedrecht. De bloemschikavonden zijn alleen toegankelijk voor leden van Crocus I en 2.
Na elke avond gaat u met een mooi en zelfgemaakt bloemstuk naar huis, waar u er nog weken plezier van hebt. Er is nog plaats, dus aarzel niet om Alie Stout te benaderen voor verder details. U ziet, er is weer voldoende te doen.

De avonden van de afdeling Gorinchem worden gehouden in Wijkgebouw De Heuvel, Nieuwe Hoven 141, 4205 BC Gorinchem.

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL