Op donderdagavond 19 april wordt er een presentatie gegeven over kuipen potplanten door Henk Schuurmans.

Een lezing over kuip- en potplanten, ook zeker niet te missen voor degenen die alleen over een balkon en/of terras beschikken. De spreker laat ons zien, ook met beelden uit eigen tuin en terras, welke mooie planten we kunnen gebruiken om ons terras/balkon te vergroenen. Bij de presentatie komen  behalve de geschiedenis van kuipplanten , ook andere aspecten zoals de verzorging, de bemesting en het snoeien van kuip-potplanten ruimschoots aan bod.

LET OP: DIT IS NIET IN "DE LOCKHORST" MAAR BIJ  WELZIJNSWERK SLIEDRECHT,  OP HET TERREIN VAN HET NIEUWE GEMEENTEHUIS, INDUSTRIEWEG 13, 3361 HJ SLIEDRECHT. Donderdagavond 19 april-aanvang 20.00 uur, leden gratis, niet leden € 2,50

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien