22 maart 2018 Lezing Vlinders

Op donderdagavond 22 maart 2018 is er een lezing over vlinders.

Mijn naam is Jos Mensen woon in Etten-Leur en film-fotografeer al 20 jaar de vlinders die bij ons voorkomen. Om de gehele groeiwijze van eitje tot vlinder te kunnen fotograferen kweek ik sommige soorten zelf op, zo heb ik dus uniek materiaal over de leefwijze van de vlinders.

Van al deze foto's en films heb ik een lezing gemaakt van ongeveer 2 uur incl. pauze. Presenteer dan deze op een groot scherm. Ook heb ik wat los materiaal bij mij van de vlinders, zoals eitjes, cocons, poppen en soms ook levende rupsjes.

Tevens verzorg ik via het scherm stap voor stap het vouwen (origami) van een mooie vlinder. De zelf gevouwen vlinder mag uiteraard mee naar huis worden genomen.

Kortom, ik kan jong en oud heel veel laten zien en vertellen over de vlinders die bij ons in Nederland voorkomen. Ter verduidelijking over mijn werk, zie mijn website jos-mensen.com of op Youtube onder de naam "Jos Mensen". De presentatie over de vlinders geef ik met een professionele beamer en spreek live voor de groep.

Locatie: De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

Leden: gratis; niet-leden € 2,50

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien